Baccalà alla livornese

Baccalà alla livornese

3.9 81 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di baccalà ammollato e dissalato
    600 g
  • di carota pelata e a pezzi
    60 g
  • di gambi di sedano a pezzi
    120 g
  • di cipolla a pezzi
    120 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pomodori pelati
    500 g
  • di acqua
    100 g
  • di olive nere denocciolate
    25 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 227.8 kcal / 953.5 kJ
Białko 33.8 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 8.7 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 36.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...