Baccalà alla livornese

Baccalà alla livornese

3.9 81 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 600 g di baccalà ammollato e dissalato
  • 60 g di carota pelata e a pezzi
  • 120 g di gambi di sedano a pezzi
  • 120 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di pomodori pelati
  • 100 g di acqua
  • 25 g di olive nere denocciolate

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 227.8 kcal / 953.5 kJ
Białko 33.8 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 8.7 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 36.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...