Sous-vide poitrine de bœuf

Sous-vide poitrine de bœuf

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • de poitrine de bœuf coupé en 2 morceaux (5-6 cm d'épaisseur)
    600 - 800 g
  • d'eau
    1400 g
  • de jus de citron
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 458 kcal / 1916 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Sód 79 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...