Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 - 800 g de poitrine de bœuf, coupé en 2 morceaux (5-6 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 79 mg
Alternatywne przepisy
Boisson végétale à la noisette
12hod.
Faire sauter 200 g de poires
15min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50min
Sucre glace
5min
Lassi fraises et rhubarbe
12h 15 min
Glace au sirop d'érable
6h 15min
Toffees au caramel
2h
Crème fouettée
10 min
Boisson saveur vanille-myrtille à la poudre de protéine
5min
Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)
2h
Sucre glace (150 g)
5min
Sucre glace (200 g)
5min