Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 15 g de peau d'oignon, rouge
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
Alternatywne przepisy
Sirop aux épices
35min
Jus de clémentine et carotte
10min
Pique-nique : salade de pommes de terre, dip roquette-tomates, pain d'épeautre, kouglof au citron
3 Std.
Œufs de couleur verte
55min
Œufs de couleur jaune
55min
Toffes (bonbons au caramel)
2h
Crêpes à la viande hachée
1h 10min
Tri-Tip de bœuf aux épis de maïs et côtes de bette
Brak ocen
Tisane et biscotti
55min
Galettes à la semoule sucrée
Brak ocen
Mantecados (Biscuits sablés andalous)
2h
Sauce au chocolat pour tous les jours
20min