Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 15 g de peau d'oignon, rouge
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
Alternatywne przepisy
Saumon sauce à l'aneth, brocoli et riz basmati - Crème au chocolat
40 Min
Bâtonnets glacés arc-en-ciel
10h
Gâteau Gerbeaud (métrique)
1h 20 min
Pain Brioché au Maïs en Crème (Métrique)
Keine Bewertungen
Baguettes au levain
15h
Fromage frais à tartiner sans lactose
12h 10min
Biscuits amande-griotte
12h
Bagatelle à la mousse aux pêches
40 Min
Nougat glacé au poivre de Sichuan
12h 25min
Brioches du Carême
1h 55min
Carré feuilleté aux pommes, sauce au caramel
2 godz.
Forêt-noire
2 godz. 30 min