Sous-vide filets de poulet

Sous-vide filets de poulet

4.2 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions

Składniki

  • filets de poulet, sans peau (180-200 g chacun, 2-3 cm d'épaisseur)
    4
  • d'eau
    1200 g
  • de jus de citron
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 140.3 kcal / 585.8 kJ
Białko 32.3 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 90.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...