Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de queso gruyère en trozos
- 125 g de leche
- 100 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 3 huevos
- 10 g de polvo de hornear
- 150 g de harina de repostería (y algo más para enharinar)
- 100 g de chorizo en dados 5 mm
- 150 g de calabacín con piel en dados 5 mm
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 899 kJ / 214 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 276.8 mg
Alternatywne przepisy
Sopa de ajo con picadillo
40min
Huevos gratinados
20min
Sopa de tomate con fideos y huevo cocido
40min
Muffins de huevo y patatas fritas con pimiento y cebolla
40min
Tarta gijonesa
4 Std.
Costrada mixta
50 min
Sopa de ajo con tomate
40min
Boroña con compango
2sa 15 dk
Mini bundt cake de limón con glaseado al romero
1 godz. 15 min
Pan de queso dorado (Golden cheese bread)
2 Std. 45 Min
Risotto con beicon y manzana
30 Min
Arroz estilo pizza
50 min