Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de queso gruyère en trozos
- 125 g de leche
- 100 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 3 huevos
- 10 g de polvo de hornear
- 150 g de harina de repostería (y algo más para enharinar)
- 100 g de chorizo en dados 5 mm
- 150 g de calabacín con piel en dados 5 mm
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 899 kJ / 214 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 276.8 mg
Alternatywne przepisy
Roscón con mousse de salmón y langostinos
3h
Pan de sidra preñao
1 Std. 10 Min
Mince pies
1 Std.
Costrada griega
50 min
Galletas integrales con romero
Brak ocen
Marañuelas de Avilés
3h 15min
Kringle Estonia
1 Std. 40 Min
Rolls con fresas
2h 50min
Rolls de jamón y queso
45 Min
Pan de molde de piquillos
2h
Kringle de cebolla y parmesano con masa madre
11h 15min
Pan relleno de queso (Khachapuri) - Georgia
30 Min