Pissaladiere

Pissaladiere

3.6 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

Masa
  • 180 g de agua
  • 10 g de levadura prensada fresca
  • 300 g de harina integral
  • 20 g de aceite de oliva
  • 1 pellizco de sal
Cebolla caramelizada
  • 500 g de cebolla en octavos
    500 g de cebolla roja, en octavos
  • 20 g de aceite de oliva
  • 30 g de agua
  • 1 - 2 pellizcos de sal
Montaje
  • 2 latas de anchoas en aceite (escurridas)
  • 100 g de aceitunas negras sin hueso en rodajas o en mitades

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 350 kcal / 1464 kJ
Białko 12.3 g
Tłuszcz 14.6 g
Węglowodany 42.4 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 1891.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...