Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de harina de repostería
- 30 g de cacao puro en polvo
- 220 g de azúcar
- 500 g de leche
- 50 g de mantequilla
- 1 vaina de vainilla (solo las semillas)
- 4 huevos
- 2 yemas de huevo
- 70 g de ron dorado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 521 kJ / 124 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 17.2 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 27.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rollo suizo relleno de melocotón
1 Std. 30 Min
Rollo de espinacas navideño
2 Std. 30 Min
Choux de trucha ahumada
1 Std. 20 Min
Mordiscos cristal al caramelo con crema de naranja
5 Std. 30 Min
Bocaditos de chocolate blanco y caramelo salado
1 Std. 30 Min
Tartaletas de limoncello
3h 15min
Bizcochitos de limón
50min
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20 Min
Trufas de ron y canela
1 Std. 15 Min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1 Std. 30 Min
Tarta de uvas, queso y chocolate blanco
2h 15min
Tarta Tatín (Puntos del azúcar)
1 Std.