Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa choux (sin lactosa)
- 150 g de agua
-
70
g de aceite de oliva
lub 70 g de manteca de cerdo - 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de azúcar (opcjonalnie)
- 120 g de harina integral de trigo
- 3 huevos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 150.3 kJ / 36 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 2.6 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10 Min
Colines con hierbas provenzales
45min
Opereta del mar al cava con croquetones de patata
2h
Roscón adikosh
8 Std.
Muffins de cerveza negra
30 Min
Bizcocho de soletilla (sin azúcar)
1h 10min
Cobertura de chocolate con aceite
5 Min
Tarta rústica de frutas para dos
1h
Salchichón de chocolate
3 Std. 10 Min
Magdalenas con corazón de mermelada (sin gluten)
50 Min
Panecillos de leche y mantequilla (Butter rolls)
3 Std. 10 Min
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25h 40 min