Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa choux (sin lactosa)
- 150 g de agua
-
70
g de aceite de oliva
lub 70 g de manteca de cerdo - 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de azúcar (opcjonalnie)
- 120 g de harina integral de trigo
- 3 huevos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 150.3 kJ / 36 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 2.6 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado de vainilla y cerezas confitadas
6 Std.
Merengue suizo
10 Min
Sorbete de fruta congelada
5 Min
Helado de frutas
5 Min
Helado de nata con láminas de chocolate
8 godz. 30 min
Petisús de chocolate (Sin azúcar)
1 Std. 30 Min
Mini tarta de hojaldre con nectarina
3 Std. 40 Min
Pasteles de nubes con coco y pistachos
5h 20min
Tarta Dobos
2h 40min
Panna cotta de yogur con salsa de albaricoques
6h 30min
Helado de avellana
5h 10min
Tarta de moka
1 Std. 30 Min