Urządzenia i Akcesoria
Sorbete de melón cantaloupe (Kakigori de melón)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 raciones
Składniki
-
70 g de azúcar
-
100 g de agua
-
50 g de brandy
-
1 melón cantaloupe o Galia (entero)
-
6 - 8 hojas de menta fresca (para decorar)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
29.5 mg
Białko
1 g
Kalorie
592 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
26.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
De temporada - El melón
5 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Relleno de café y whisky
5 min
Sorbete de melón
5 min
Tarta flaó
1 godz. 20 min
Postre de tapioca y mango
50 min
Torrijas de vino dulce
50 min
Confitura navideña de naranja
35 min
Nabos con patatas
1 godz. 50 min
Sorbete de papaya y melón
5 min
Pudin con plátano y chocolate
50 min
Flan de pera a la vainilla
3 godz. 15 min
Salsa de arándanos (Cranberry sauce)
1 godz.
Caracolas de canela
2 godz.