
Urządzenia i Akcesoria
Confiture de fruits rouges
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
800 g
Składniki
-
600 g de myrtilles
-
500 g de framboises fraîches
-
500 g de mûres
-
60 g de jus de citron
-
1200 g de sucre en poudre
-
4 c. à soupe d'huile neutre (huile de tournesol ou de coco par ex.)
Wartości odżywcze na 800 g
Kalorie
6931 kcal /
29033 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
48 g
Węglowodany
1561 g
Błonnik
45 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
18 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix Friend®
40 Przepisów
Francja
Francja