Urządzenia i Akcesoria
Gelée de raisin
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz.
1110 g
Składniki
-
1000 g de raisin rouge type muscat, épépiné
-
700 g de sucre en poudre
-
le jus d'un citron jaune
-
2 sachets d'agar-agar (4 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
0.5 g
Kalorie
1324.6 kJ /
311.1 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Węglowodany
77.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gelée de pomme à la vanille
6 godz.
Confiture de cerises
6 godz.
Confiture de fraises
6 godz.
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Gelée de sureau
50 min
Confiture de pommes et de kiwis
1 godz. 50 min
Marmelade de clémentines
40 min
Confiture melon-anis
6 godz.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Gelée de fruits rouges
2 godz. 45 min
Confiture de poires
6 godz.
Confiture de tomates vertes
24 godz.