Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g de clémentines corses
- 200 g d'eau
- 800 g de sucre à confiture (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 5275.3 kJ / 1241.3 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 312 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 4.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marmelade de clémentines
40min
Confiture pêche-myrtille
6 Std.
Confiture de melon au basilic
2h 40min
Confiture abricot-amande à la rose
6ωρ. 45 λεπτ.
Confiture de Noël à l'orange
1 godz.
Confiture melon-anis
6 Std.
Confiture pomme, amande, fève tonka
45min
Marmelade d'oranges
1 godz. 30 min
Confiture courge-orange
6 Std.
Confiture de pommes et de kiwis
1h 50min
Confiture de poires
6 Std.
Confiture de figues
1 godz. 30 min