
Urządzenia i Akcesoria
Gâteaux de semoule aux raisins
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Le caramel
-
50 g de sucre en poudre
-
2 c. à soupe d'eau
La semoule
-
50 g de raisins secs
-
2 c. à soupe d'eau
-
2 c. à soupe de rhum
-
30 g de pistaches, décortiquées et non salées
-
400 g de lait
-
100 g de sucre en poudre
-
80 g de semoule de blé dur
-
2 œufs
-
½ c. à café de zeste de citron non traité, râpé
-
1000 g d'eau
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
1678 kJ /
400 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°15
65 Przepisów
Francja
Francja