Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe
- 700 g d'échine de porc, désossée et coupée en dés (1,5 cm)
- sel
- poivre moulu
- 180 g d'oignons, coupés en dés (1 cm)
- 4 gousses d'ail
- 1 c. à café de cardamome en poudre
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 100 g de yaourt nature
- 800 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, coupées en dés (1,5 cm)
-
3
oignons nouveaux, émincés
lub 3 cives, émincés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2570 kJ / 609 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 36 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40min
Sauté de porc à la provençale
1 godz. 5 min
Sauté de veau au chorizo
1h
Porc aux lentilles
1h 20 min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2h 10min
Risotto de bœuf, carotte et tomate
45min
Filet mignon de porc façon vindaloo
30min
Travers de porc à la moutarde
1h 20 min
Colombo de porc aux légumes
45min
Colombo de porc
1h 20 min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40min
Ragoût de canard et tagliatelle
30min