Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe
- 700 g d'échine de porc, désossée et coupée en dés (1,5 cm)
- sel
- poivre moulu
- 180 g d'oignons, coupés en dés (1 cm)
- 4 gousses d'ail
- 1 c. à café de cardamome en poudre
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 100 g de yaourt nature
- 800 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, coupées en dés (1,5 cm)
-
3
oignons nouveaux, émincés
lub 3 cives, émincés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2570 kJ / 609 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 36 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Porc aux lentilles
1h 20min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 Min
Risotto de bœuf, carotte et tomate
45 dk
Rougail aux chipolatas
50 dk
Mijoté de dinde, légumes printaniers
40 dk
Sauté de veau au pineau-des-charentes et pommes de terre
50 dk
Filet mignon de porc façon vindaloo
30 Min
Colombo de porc aux légumes
45 dk
Sauté de veau au chorizo
1sa
Aiguillettes de canard aux raisins et sésame
25 min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2 Std. 10 Min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 dk