Longe de porc à la riojana

Longe de porc à la riojana

4.7 51 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • 150 g d'oignons doux coupés en quatre
  • 2 gousses d'ail
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 800 g de longe de porc détaillée en dés (3 cm)
  • 80 g de tomates concassées en conserve
  • 400 g de piquillos en bocal coupés en lamelles (voir "Conseil(s)")
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide)
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de vin blanc
  • 50 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 25.18 g
Kalorie 1293 kJ / 309 kcal
Tłuszcz 20.34 g
Błonnik 1.88 g
Węglowodany 6.41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...