
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'oignons doux coupés en quatre
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 800 g de longe de porc détaillée en dés (3 cm)
- 80 g de tomates concassées en conserve
- 400 g de piquillos en bocal coupés en lamelles (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide)
- 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de vin blanc
- 50 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 309 kcal / 1293 kJ
- Białko
- 25.18 g
- Tłuszcz
- 20.34 g
- Węglowodany
- 6.41 g
- Błonnik
- 1.88 g