Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de gingembre frais, finement émincé
- 500 g de poitrine de porc, découennée, désossée et détaillée en cubes (3 cm env.)
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g de sauce de soja
- 50 g de vin rouge
- 100 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2103 kJ / 505 kcal
- Białko
- 29.7 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 34.3 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Sauté de porc au curry
1 godz.
Longe de porc à la riojana
50min
Sauté de porc au cidre
1 godz.
Porc aigre-doux à la purée
40min
Colombo de porc
1h 20min
Porc au sucre
45min
Echine aux échalotes et au thym
1 godz. 40 min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1h 20min
Sauté de porc aigre-doux
1 godz.
Mijoté de porc au paprika
40min
Rougail saucisse
50min
Echine au caramel, riz parfumé
1 godz. 15 min