
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g d'échalotes
- 10 g d'huile d'olive
- 330 g de raisin blanc égrainé
- 1 c. à café de graines de sésame
-
1
c. à soupe de sirop d'agave
lub 1 c. à soupe de sirop d'érable - 15 g de beurre demi-sel
- 500 g d'aiguillettes de canard
- 30 g de vin blanc sec
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 309 kcal / 1297.3 kJ
- Białko
- 25.5 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Węglowodany
- 19 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.3 g
- Sód
- 246.8 mg