Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g d'échalotes
- 10 g d'huile d'olive
- 330 g de raisin blanc, égrainé
- 1 c. à café de graines de sésame
-
1
c. à soupe de sirop d'agave
lub 1 c. à soupe de sirop d'érable - 15 g de beurre demi-sel
- 500 g d'aiguillettes de canard
- 30 g de vin blanc sec
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1297.3 kJ / 309 kcal
- Białko
- 25.5 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.3 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 246.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poulet au citron vert, figues et mozzarella
35 Min
Porc aux abricots secs
55 dk
Poulet pilaf aux raisins
45 Min
Poulet à l'ananas, pois gourmands et riz
45 Min
Curry de porc aux pommes de terre
1 Std. 15 Min
Dinde au romarin, dattes et blé à l'orange
40 dk
Sauté de porc à l'hawaïenne
45 Min
Brochettes de filet mignon à l'ananas
1 Std. 40 Min
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1sa
Poulet à l'orange
1 Std. 30 Min
Sauté de veau au chorizo
1sa
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 dk