Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cube de bouillon de volaille
- 395 g de lait concentré non sucré (1 boîte)
- 300 g de julienne de légumes surgelée
- 350 g d'eau
- 300 g de dinde, émincée
- 30 g de fécule de maïs diluée dans 2 c. à soupe d'eau
- du sel
- paprika
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1133 kJ / 270 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 9 g
Alternatywne przepisy
Gumbo de poulet façon cajun
35 min
Croque flammekueche
55 min
Pain de viande à l'orientale
1h
Soupe de maïs à l'œuf et au jambon
15 Min
Irish meatloaf
1 godz. 10 min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 min
Clafoutis au jambon et aux petits pois
1h 15min
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 min
Soupe mexicaine du placard
25 min
Velouté de poulet à la noix de cajou
30 min
Poulet sauce San Fernando
55 min
Bœuf aux cacahuètes
25 min