Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de bouillon de volaille
- 450 g de filets de poulet, coupés en dés (1,5 cm)
- sel
- poivre moulu
- 150 g de blanc de poireau
- 150 g de carotte, coupée en bâtonnets
- 150 g de céleri branche, coupé en bâtonnets
- 150 g de fromage blanc nature
- 2 jaunes d'œufs
- 2 brins de feuilles de cerfeuil frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 931 kJ / 224 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blancs de poulet à la pizzaiola
55 dk
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 dk
Curry de poulet Thaï rapide
40 dk
Salade de scampis et de mangue (sans gluten)
Brak ocen
Paupiettes de chou au poulet
2 Std. 10 Min
Waterzoï de poulet
1 Std. 10 Min
Pain de viande
1h 20min
Filet de porc à la sauce moutarde
35 dk
Boulettes suédoises aux courgettes
40 dk
Pain de poulet à l’italienne
50 dk
Lohikeitto (soupe traditionnelle lapone)
40 dk
Carbonade flamande
1 godz. 45 min