Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil

Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil

4.6 261 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 200 g d'oignons blancs coupés en quatre
  • 30 g de beurre
  • 300 g de fenouil en fines lamelles
  • 1 c. à soupe de curry en poudre
  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 50 g d'eau
  • 450 g de blancs de poireau en rondelles
  • 20 noix de saint-jacques
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 27 g
Kalorie 1428 kJ / 310 kcal
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...