Chou frisé à l'italienne

Chou frisé à l'italienne

4.4 276 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 portions

Składniki

  • 100 g d'emmental coupé en morceaux
  • 1 bouquet de persil frais équeuté
  • 500 g d'eau
  • 1 chou frisé (800 g env.)
  • 1 gousse d'ail
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 15 g d'huile de colza
  • 200 g de poivron rouge coupé en lanières
  • 200 g de poivron jaune coupé en lanières
  • 600 g de viande de bœuf hachée
  • 2 œufs
  • 100 g de crème fraîche
  • 200 g de coulis de tomates
  • 250 g de bouillon de viande (1 cube de bouillon et 250 g d'eau)
  • 50 g de chapelure

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 376.8 kcal / 1568.2 kJ
Białko 23.9 g
Tłuszcz 23.2 g
Węglowodany 14.9 g
Błonnik 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...