Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 500 g d'eau
- 1 chou frisé (800 g env.)
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile de colza
- 200 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 200 g de poivron jaune, coupé en lanières
- 600 g de viande de bœuf hachée
- 2 œufs
- 100 g de crème fraîche
- 200 g de coulis de tomates
- 250 g de bouillon de viande (1 cube de bouillon et 250 g d'eau)
- 50 g de chapelure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1568.2 kJ / 376.8 kcal
- Białko
- 23.9 g
- Węglowodany
- 14.9 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtisson farci
1h 20 min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 Std. 40 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Kaalikääryleet (Choux farcis finlandais)
2h
Gratin de blettes
1h
Chou chinois aux crevettes
40 min
Colcannon irlandais
1h 10 min
Tourte aux blettes
13u.
Farci charentais
2h
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Bœuf tex mex au chou rouge
1h 5 min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 min