Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas finas
- 2 dientes de ajo laminados
- 300 g de escarola limpia en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 461 kJ / 110 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30 min
Acelgas y ajetes con huevos
40 min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15min
Ratatouille exprés (Ratatouille)
40 min
Acelgas con tomate
30 min
Espinacas con pasas y piñones
15min
Espinacas con patatas
30 min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Cuscús de coliflor y verduras crudivegano
20 min
Coliflor salteada para dos
25 min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 min