Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de tomme de Savoie, coupée en morceaux
- 200 g de comté, coupé en morceaux
- 200 g de beaufort, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de coulis de tomates nature, type Tomacouli
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pain rassis, coupé en cubes (2 cm env.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4421 kJ / 1057 kcal
- Białko
- 52.2 g
- Węglowodany
- 95.8 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto aux betteraves et saltimbocca
45 min
Croûte au fromage d'abondance
45 min
Flammekueche
1 Std. 50 Min
Pizza au pesto, poire et gorgonzola
2h 35min
Sandwich ouvert à la betterave et au hareng (Smørrebrød)
55 min
Tarte betterave-chèvre frais
1h 15min
Tortillas Tex-Mex aux porc et haricots noirs
1 godz. 20 min
Couronne-cake au lard fumé
1 godz. 30 min
Bibeleskaes alsacien
25 min
Tartare de canard aux noix et aux figues
1 godz. 45 min
Fondue suisse moitié-moitié
30 min
Flammenküche au poireau
1h 40min