Fondue savoyarde à la tomate

Fondue savoyarde à la tomate

4.7 51 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 200 g de tomme de Savoie coupée en morceaux
  • 200 g de comté coupé en morceaux
  • 200 g de beaufort coupé en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 300 g de coulis de tomates nature, type Tomacouli
  • 4 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 500 g de pain rassis, coupé en cubes (2 cm env.)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 52.2 g
Kalorie 4421 kJ / 1057 kcal
Tłuszcz 51 g
Błonnik 7 g
Węglowodany 95.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...