Salade asperge-pastèque

Salade asperge-pastèque

2.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 15 g de moutarde douce
  • 50 g de jus de canneberge
  • ½ c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 60 g d'huile de colza
  • 400 g de pastèques sans pépins, 100 g en gros morceaux et le reste en cubes (2 cm)
  • 40 g de vinaigre de vin rouge
  • 500 g d'eau
  • 250 g d'asperges blanches épluchées, en morceaux (4-5 cm)
  • 250 g d'asperges vertes le tier inférieur épluché, en morceaux (4-5 cm)
  • 1 laitue iceberg en morceaux
  • 300 g de pastèques sans pépins, en cubes (2 cm)
  • 125 g de mozzarella émiettée

Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9 g
Kalorie 1244 kJ / 298 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...