Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignons
- 1 - 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1000 g de palourdes fraîches, nettoyées
- 1 pincée de piment en poudre
- 50 g de vin blanc
-
150
g de bouillon de poisson
lub 150 g d'eau et 1 c. à café de sel - 2 c. à café de persil frais, uniquement les feuilles
- 1 c. à café de panure
- ½ c. à café de sel (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 980 kJ / 235 kcal
- Białko
- 15.85 g
- Węglowodany
- 9.08 g
- Tłuszcz
- 14.98 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mayonnaise à l'ail
10min
Mousse au thon
10min
Menu: Longe de porc farcie avec purée panais-carottes et de kouglof mandarine
Brak ocen
Mousse au thon
5 min
Sauce au poivre vert
20min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20min
Cassolette de poulet au safran et à l'orange
1h 35min
Fingers de poisson à la sauce tomate
50min
Mayonnaise à l'avocat
15min
Burgers thaï
30 min
Haricots verts à l'ail et au gingembre
20min
Crevettes au curry
35min