Urządzenia i Akcesoria
Everyday Indian curry paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1150 g
Składniki
-
cumin seeds30 g
-
dried bay leaves2 - 3
-
coriander seeds30 g
-
whole cloves1 tsp
-
black cardamom pods12
-
cinnamon quill½
-
black peppercorns¼ tsp
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
ground ginger1 tbsp
-
ground turmeric2 tsp
-
brown onions (approx. 700 g), cut into quarters5
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves (optional)2
-
garlic paste (see Tips)1 tbsp
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
ghee (see Tips)40 g
-
canola oil40 g
-
fresh curry leaves30
-
canned whole tomatoes800 g
-
brown sugar1 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1150 g
Sód
4198.9 mg
Białko
34.67 g
Kalorie
6829 kJ /
1625 kcal
Tłuszcz
109.85 g
Błonnik
65.65 g
Tłuszcz nasycony
32.9 g
Węglowodany
119.44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garam masala
10 min
Chaat masala
10 min
Madras curry powder
15 min
Spiced tomato chutney
30 min
Paneer
4 godz. 5 min
Tamarind paste
45 min
Garam masala powder
5 min
Tarka dal
30 min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 godz. 15 min
Coriander chilli chutney
5 min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Roti
2 godz.