Urządzenia i Akcesoria
Mussel fritters with chilli mayonnaise
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Chilli mayonnaise
-
fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into halves1
-
mayonnaise (see Tips)80 g
-
lime juice2 tsp
Mussel fritters
-
sweet potato unpeeled and cut into julienne (approx. 5 cm long)30 g
-
fresh ginger (5 cm piece), cut into julienne20 g
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded and cut into julienne1
-
water500 g
-
mussels (New Zealand green lipped), cleaned and debearded1000 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves only, plus an extra 24 fresh coriander leaves2 sprigs
-
full cream milk100 g
-
plain flour50 g
-
baking powder1 tsp
-
egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
vegetable oil plus extra for frying fritters5 - 6 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1913.4 mg
Białko
43.1 g
Kalorie
3294.8 kJ /
784.5 kcal
Tłuszcz
56.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn laksa (Chef Degan)
50 min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 godz.
Beef and beer pie
1 godz. 40 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 godz. 20 min
Peppercorn sauce
20 min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min
Meatloaf with onion gravy
1 godz. 30 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Marinated capsicum
55 min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1 godz. 5 min