![Barbecue onions (500 g) Barbecue onions (500 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/67CEADD9-220C-48E3-BA2F-17970BFDE086/Derivates/b17f330e-0a89-4b87-ac60-a68db76c66a5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g oil
- 500 g brown onion, cut into halves, then cut into wedges (1 cm)
- 50 g beer (see Tips)
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 10 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 20 g Worcestershire sauce (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 2391.8 kJ / 569.5 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 38.7 g
- Tłuszcz
- 40.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 12 g
- Sód
- 688.9 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Browned onions (200 g)
20 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Sautéed leeks (200 g)
15 Min
Chicken velouté meal (TM6)
45 Min
Bacon with chicken strips
15 Min
Browned eschalots (250-350 g)
25 Min
Caramelised Onions (200 g)
40 Min
Custard (TM6)
15 Min
Mirepoix
15 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10min