Urządzenia i Akcesoria
Barbecue onions (500 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
500 g
Składniki
-
oil40 g
-
brown onion cut into halves, then cut into wedges (1 cm)500 g
-
beer (see Tips)50 g
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard10 g
-
honey15 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
619.8 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
2691.2 kJ /
643.2 kcal
Tłuszcz
40.8 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Browned eschalots (250-350 g)
25 min
Browned onions (200 g)
20 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Peanut brittle
1 godz. 30 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Salted caramel ice cream
14 godz.
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Caramel toffees
2 godz.