Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie kiełbasy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
300 g
Składniki
-
10 g oliwy z oliwek10 g oleju
-
300 g kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej w 0,5 cm plastry
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
740 mg
Białko
15.4 g
Kalorie
1320.3 kJ /
315.6 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min
Rumienienie cukinii
20 min
Rumienienie papryki
20 min
Rumienienie pieczarek
25 min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15 min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 min