
Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
320 g
Składniki
-
oleju20 g
-
cebuli pokrojonej w 0,5 cm piórka70 g
-
mięsa wieprzowego, bez ścięgien pokrojonego w paski (3-4 x 1 cm), osuszonego papierowymi ręcznikami250 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
177.9 kcal /
744.5 kJ
Białko
15.6 g
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
60.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Rumienienie wołowiny z cebulą
15 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min
Rumienienie cukinii
20 min
Rumienienie pieczarek
25 min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 min