
Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
320 g
Składniki
-
20 g oleju
-
70 g cebuli pokrojonej w 0,5 cm piórka
-
250 g mięsa wieprzowego, bez ścięgien pokrojonego w paski (3-4 x 1 cm), osuszonego papierowymi ręcznikami
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
177.9 kcal /
744.5 kJ
Białko
15.6 g
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
60.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska