Rumienienie wieprzowiny z cebulą

Rumienienie wieprzowiny z cebulą

4.8 18 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
320 g

Składniki

  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek
  • 70 g cebuli pokrojonej w 0,5 cm piórka
  • 250 g mięsa wieprzowego, bez ścięgien pokrojonego w paski (3-4 x 1 cm), osuszonego papierowymi ręcznikami

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 177.9 kcal / 744.5 kJ
Białko 15.6 g
Tłuszcz 11.8 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 60.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...