![Rumienienie wieprzowiny z cebulą Rumienienie wieprzowiny z cebulą](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ffe9841b-7bfc-4583-a283-f78666409c88/Derivates/2aa66f8f-7734-4cf9-a6b3-25b4f52753d8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g oleju
lub 20 g oliwy z oliwek - 70 g cebuli pokrojonej w 0,5 cm piórka
- 250 g mięsa wieprzowego, bez ścięgien pokrojonego w paski (3-4 x 1 cm), osuszonego papierowymi ręcznikami
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 177.9 kcal / 744.5 kJ
- Białko
- 15.6 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Węglowodany
- 2 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Sód
- 60.3 mg