Rumienienie wołowiny z cebulą

Rumienienie wołowiny z cebulą

4.6 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
320 g

Składniki

  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek
  • 70 g cebuli pokrojonej w 0,5 cm półplastry
  • 250 g mięsa wołowego (patrz wskazówka), bez ścięgien i kości, pokrojonego w paski (3-4 x 1 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 62.6 mg
Białko 17.1 g
Kalorie 685.7 kJ / 163.9 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...