Bonbons gélifiés au citron et au gingembre

Bonbons gélifiés au citron et au gingembre

4.2 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
25 morceaux

Składniki

  • 5 - 7 tranches de gingembre, frais (2-3 mm)
  • 1 c. à café de sucre vanillé
  • 120 g de sucre
  • 60 g de jus de citron, fraîchement pressé
  • 10 feuilles de gélatine
  • un peu d'eau pour ramollir la gélatine
  • 2 - 6 gouttes de colorant alimentaire (tout type) (opcjonalnie) jaune

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 25 kcal / 106 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...