Pâtisserie sucrée marocaine (Briouats)
TM5 TM6

Pâtisserie sucrée marocaine (Briouats)

4.5 (8 ocen)

Składniki

  • 150 g d'amandes
  • 60 g de sucre
  • 1 oeuf
  • 15 g d'eau de fleur d'oranger (voir conseil)
  • 2 feuilles de pâte filo
  • 50 g de beurre, non salé, fondu
  • 40 g de miel

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2050 kJ / 490 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
37 g
Tłuszcz
33 g
Błonnik
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy