Toffes (bonbons au caramel)

Toffes (bonbons au caramel)

4.3 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
75 morceaux

Składniki

  • 315 g de sucre
  • 1030 g d'eau
  • 250 g de crème
  • 80 g de beurre froid, doux, coupé en dés (2-3 cm)
    80 g de beurre salé, froid, salé, coupé en dés (2-3 cm)
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 1 - 2 c. à café d'extrait de vanille, naturel (opcjonalnie)
  • 50 g de vinaigre
  • 1 - 2 c. à café de sel de mer (opcjonalnie) en flocons
    1 - 2 c. à café de noix, entières, mélangées

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 36.7 kcal / 152.9 kJ
Białko 0.2 g
Tłuszcz 2.1 g
Węglowodany 4.3 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...