Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 315 g de sucre
- 1030 g d'eau
- 250 g de crème
-
80
g de beurre, froid, doux, coupé en dés (2-3 cm)
lub 80 g de beurre salé, froid, salé, coupé en dés (2-3 cm) - 1 c. à café de jus de citron
- 1 - 2 c. à café d'extrait de vanille, naturel (opcjonalnie)
- 50 g de vinaigre
-
1 - 2
c. à café de sel de mer, en flocons
(opcjonalnie)
lub 1 - 2 c. à café de noix, entières, mélangées (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 152.9 kJ / 36.7 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto
30min
Caramels au beurre salé
1h 45min
Berry Curd (crème aux baies rouges)
Brak ocen
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Biscuits à la pâte à tartiner au chocolat
1h 40min
Churros
1 Std. 15 Min
Génoise
1 Std. 50 Min
Pâte à tartiner choco-noisette
15 Min
Sauce caramel
1 Std. 30 Min
Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM6)
2h
Toffees au caramel
2h
Bretzels
1 Std. 50 Min