Wersje kompatybilne
Crema de jitomate y Filetes de pescado con papas
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de papas cambray, peladas
- 2 huevos
- 600 g de filete de merluza
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de tomillo fresco
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de cebolla, en trozos
- 800 g de jitomates en conserva
- 400 g de calabacita, en trozos
- 250 g de agua
- 150 g de mantequilla
- 50 g de alcaparras
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3112 kJ / 741 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la veracruzana
30min
Pescado empapelado con verduras
1小时 15 分钟
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 Min
Crema de ejotes con verduras
35min
Tortitas de pescado estilo tai
45 Min
Pollo a la mandarina con hinojo
50min
Crema de ejote con apio y ensalada de pollo
35min
Pescado y papas en salsa de jitomate
50min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 Min
Sopa de verduras, tacos de camarón y duraznos al vapor
35min
Albóndigas de atún
1h 20min
Tortitas de carne en cama de espinaca con salsa roja
40min