
Urządzenia i Akcesoria
Tapenade de Marseille
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
1 gousse d'ail
-
150 g d'olives noires dénoyautées
-
2 c. à soupe de jus de citron
-
25 g de filets d'anchois à l'huile (6-7 filets)
-
2 c. à café de thym frais
-
2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
-
30 g d'huile d'olive
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
85.7 kcal /
353.7 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
1.8 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
1051.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°25
47 Przepisów
Francja
Francja