
Urządzenia i Akcesoria
Rogaliki orzechowo-waniliowe
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
35 sztuk
Składniki
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM30 g
-
cukru80 g
-
migdałów, ze skórką50 g
-
orzechów włoskich, łuskanych, połówek50 g
-
mąki pszennej280 g
-
żółtka2
-
masła zimnego, pokrojonego na kawałki200 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
106.2 kcal /
444.5 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
10.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Sód
1.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIELKANOC III
15 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Florentynki
2 godz.
Wegańskie kruche ciasteczka waniliowe
1 godz. 50 min
Pierniczki Lebkuchen
4 godz.
Ciastka imbirowe z białą czekoladą
5 godz. 45 min
Babka orzechowa
1 godz.
Kruche ciasteczka kokosowe
1 godz. 10 min
Kruche ciasteczka z orzechami laskowymi (bezglutenowe)
1 godz. 20 min
Moczka
45 min
Cynamonowe gwiazdki
55 min
Góralski kołacz z masą twarogowo-ziemniaczaną
3 godz. 10 min
Cynamonowe ciastka na kubek
2 godz. 30 min
Babka z likierem jajecznym
1 godz. 20 min