Urządzenia i Akcesoria
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
Jerusalem artichokes scrubbed and cut into thirds (see Tips)500 g
-
whole garlic bulb skin on1
-
olive oil plus extra to drizzle3 tbsp
-
leek white part only, cut into pieces1
-
brown onion peeled and cut into halves1
-
cauliflower broken into florets500 g
-
fresh turmeric peeled and chopped (3 cm)1 piece
-
liquid chicken stock or bone broth (see Tips)750 g
-
micro herbs to garnish
-
spring onion/shallot sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
365.3 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
1349.6 kJ /
321.3 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
16.9 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
13.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and coriander soup
30 min
Gluten free fruit mince pies
1 godz. 15 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Taramasalata
15 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 godz. 15 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Pea and lettuce soup with scallops
45 min
Curried carrot and ginger soup
40 min