![Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health) Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/41DC8943-9072-439F-B69F-B44FDA09AD7B/Derivates/ac4a0bed-0792-46a7-8a28-32b0b09353e0.jpg)
Wersje kompatybilne
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Jerusalem artichokes, scrubbed and cut into thirds (see Tips)
- 1 whole garlic bulb, skin on
- 3 tbsp olive oil, plus extra to drizzle
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 1 brown onion, peeled and cut into halves
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 1 piece fresh turmeric, peeled and chopped (3 cm)
- 750 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
- micro herbs, to garnish
- 1 spring onion/shallot, sliced, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1349.6 kJ / 321.3 kcal
- Białko
- 12.9 g
- Węglowodany
- 13.1 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 16.9 g
- Sód
- 365.3 mg
Alternatywne przepisy
Curried carrot and ginger soup
40 min
Spiced red wine pears
45 dk
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1j 15 menit
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10 min.
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Lebanese-style hommus
13 godz. 15 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10 min.
Beetroot soup (gut health)
40 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 dk
Blended mixed vegetable soup
45 dk
Spicy cauliflower soup
20 min