Urządzenia i Akcesoria
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
Jerusalem artichokes scrubbed and cut into thirds (see Tips)500 g
-
whole garlic bulb skin on1
-
olive oil plus extra to drizzle3 tbsp
-
leek white part only, cut into pieces1
-
brown onion peeled and cut into halves1
-
cauliflower broken into florets500 g
-
fresh turmeric peeled and chopped (3 cm)1 piece
-
liquid chicken stock or bone broth (see Tips)750 g
-
micro herbs to garnish
-
spring onion/shallot sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
365.3 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
1349.6 kJ /
321.3 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
16.9 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
13.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15 min
Fresh fennel salad
10 min
Carrot and coriander soup
30 min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Beetroot soup (gut health)
40 min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min
Spiced pear jam and chorizo
1 godz. 35 min
Celeriac and Apple Soup
55 min