Urządzenia i Akcesoria
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
Jerusalem artichokes scrubbed and cut into thirds (see Tips)500 g
-
whole garlic bulb skin on1
-
olive oil plus extra to drizzle3 tbsp
-
leek white part only, cut into pieces1
-
brown onion peeled and cut into halves1
-
cauliflower broken into florets500 g
-
fresh turmeric peeled and chopped (3 cm)1 piece
-
liquid chicken stock or bone broth (see Tips)750 g
-
micro herbs to garnish
-
spring onion/shallot sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
365.3 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
1349.6 kJ /
321.3 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
16.9 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
13.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Spiced red wine pears
45 min
Tahini and Beetroot Dip
1 godz. 15 min
Beetroot risotto
35 min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Creamed spinach
15 min
Mushroom soup
30 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Broccoli soup with sage oil
30 min