Urządzenia i Akcesoria
Baked beans
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into quarters120 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
1 tsp sweet paprika powdersmoked paprika powder1 tsp
-
molasses40 g
-
Worcestershire sauce (opcjonalnie)1 tbsp
-
mustard1 tsp
-
chopped tomatoes, canned800 g
-
canned borlotti beans drained (weight after draining)550 g
-
fine salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.1 g
Kalorie
898 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Węglowodany
25.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Budget Friendly
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Ancho chilli and black bean stew
40 min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Refried beans
10 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Lentil loaf
1 godz. 55 min
Chilli con tempeh
20 min
Chili non Carne
1 godz.
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Hearty lentil chilli
50 min
Chakalaka
35 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Tomato and lentil dahl
35 min