Urządzenia i Akcesoria
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra melted to grease60 g
-
plain flour plus extra to dust60 g
-
Parmesan cheese cut into pieces50 g
-
onion¼
-
whole cloves3
-
milk450 g
-
paprika1 pinch
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
soft goat's cheese (see Tips)100 g
-
eggs separated5
-
cream of tartar1 pinch
-
boiling water to cook
-
soft goat's cheese to top50 g
-
shaved Parmesan cheese to top
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
316.3 mg
Białko
16 g
Kalorie
1173.2 kJ /
280.4 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9h
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
Caramelised red onion chutney
24h
Yorkshire puddings
3h 40min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3h 10min
Pickled Grated Carrots
45min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Traditional French chocolate canelé
49h
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Stewed fruit compote
55min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min