Urządzenia i Akcesoria
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra melted to grease60 g
-
plain flour plus extra to dust60 g
-
Parmesan cheese cut into pieces50 g
-
onion¼
-
whole cloves3
-
milk450 g
-
paprika1 pinch
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
soft goat's cheese (see Tips)100 g
-
eggs separated5
-
cream of tartar1 pinch
-
boiling water to cook
-
soft goat's cheese to top50 g
-
shaved Parmesan cheese to top
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
316.3 mg
Białko
16 g
Kalorie
1173.2 kJ /
280.4 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Fruit crumble with crème anglaise
1 godz. 10 min
Prawn and saffron arancini
25 godz.
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 godz. 50 min
Pear and ginger paste
26 godz. 25 min
Orange and Pear Pavlova
5 godz.
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Pisco sour
10 min
Gin and juniper berry marmalade
1 godz. 30 min
Marmalade Margarita
5 min