Lombos de coelho com rosmaninho em sous-vide e ninhos de batata-doce, curgete e cenoura

Lombos de coelho com rosmaninho em sous-vide e ninhos de batata-doce, curgete e cenoura

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
2 doses

Składniki

Ninhos
  • curgete
    150 g
  • cenoura
    120 g
  • batata-doce
    120 g
  • alho
    1 dente de
  • coentros
    10 g
  • manjericão
    5 folhas de
  • azeite mais q.b. p/ untar
    40 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • alho em pó
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • água
    300 g
Coelho
  • lombos de coelho s/ osso (120 g cada aprox.)
    2
  • sal
    2 c. chá de
  • paprika
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • azeite
    60 g
  • rosmaninho
    2 pés de
  • sumo de limão (2 unid. aprox.)
    80 g
  • água (aprox.)
    1850 g
Finalização
  • manteiga
    2 c. chá de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 706 kcal / 2949 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 55 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...