Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Lombos de coelho com rosmaninho em sous-vide e ninhos de batata-doce, curgete e cenoura
TM6

Lombos de coelho com rosmaninho em sous-vide e ninhos de batata-doce, curgete e cenoura

5.0 (1 ocena)

Składniki

Ninhos

  • 150 g curgete
  • 120 g cenoura
  • 120 g batata-doce
  • 1 dente de alho
  • 10 g coentros
  • 5 folhas de manjericão
  • 40 g azeite, mais q.b. p/ untar
  • ½ c. chá de sal
  • ½ c. chá de alho em pó
  • 1 pitada de pimenta
  • 300 g água

Coelho

  • 2 lombos de coelho s/ osso (120 g cada aprox.)
  • 2 c. chá de sal
  • 1 c. chá de paprika
  • 1 pitada de pimenta
  • 60 g azeite
  • 2 pés de rosmaninho
  • 80 g sumo de limão (2 unid. aprox.)
  • 1850 g água (aprox.)

Finalização

  • 2 c. chá de manteiga

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
2949 kJ / 706 kcal
Białko
28 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
55 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy