Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 4 cuisses de poulet, avec os et peau
- 380 g d'eau
- 250 g d'ananas au sirop, en morceaux
- 200 g de lait de coco
- 30 g de noix de coco râpée
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 piment, fendu
- 250 g de riz
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3226 kJ / 770 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 63.3 g
- Tłuszcz
- 40.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.5 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 166.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauté de porc à la mandarine et au curcuma
1 Std. 50 Min
Poulet à la crème de citron et panais
1 Std. 50 Min
Curry de porc aux pommes de terre
1 Std. 15 Min
Dinde au romarin, dattes et blé à l'orange
40 min
Poulet et pruneaux roulés, riz aux oignons
35min
Poulet au citron vert, figues et mozzarella
35min
Brochettes de filet mignon à l'ananas
1h 40min
Pollo estilo Guanajuato (Poulet aux raisins secs, orange et citron)
50min
Poulet aux pêches jaunes
30 min
Bœuf coco
3 Std. 20 Min
Sauté de porc à l'hawaïenne
45 min
Porc teriyaki aux pommes
2h 20min