Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ boule de céleri-rave (500 g env.), pelé et coupé en tranches très fines
- 500 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à soupe de paprika fumé, moulu (opcjonalnie)
- sel
- poivre moulu
- 400 g d'aiguillettes de poulet, coupées en morceaux
- 8 tranches fines de chorizo, coupées en quatre
- 4 brins de cerfeuil frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1239 kJ / 296 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux
50min
Ragoût de canard et tagliatelle
30min
Bricks de magret de canard aux abricots
55min
Cabillaud chorizo-tomate
25min
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1h
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1h
Sauté de veau au chorizo
1h
Aiguillettes de canard aux raisins et sésame
25min
Poulet au speck, mozzarella et tomates
35min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min