Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ boule de céleri-rave (500 g env.), pelé et coupé en tranches très fines
- 500 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à soupe de paprika fumé, moulu
- sel
- poivre moulu
- 400 g d'aiguillettes de poulet, coupées en morceaux
- 8 tranches fines de chorizo, coupées en quatre
- 4 brins de cerfeuil frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1239 kJ / 296 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauté de veau au chorizo
1h
Sauté de porc au cidre
1h
Lotte au beurre rouge
40min
Cabillaud chorizo-tomate
25min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Canard aux amandes
40min
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1h
Joues de porc au citron confit
1h 5min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Poulet mariné et choucroute au paprika
45min
Ragoût de canard et tagliatelle
30min