Urządzenia i Akcesoria
Chocolate tofu mousse pots
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
dairy free chocolate broken into pieces120 g
-
cocoa powder30 g
-
almond milk70 g
-
caster sugar100 g
-
salt1 pinch
-
silken tofu drained300 g
-
frozen raspberries (opcjonalnie) for decorating50 g
-
fresh mint leaves (opcjonalnie) for decorating1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
62.8 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1410.8 kJ /
335.8 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
46.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basic kimchi
144 h 20 min
Vegan Pepperoni
5 h 10 min
Soy Yogurt
11 h 30 min
Cacao banana porridge
15 min
Vegan hollandaise
10 min
Savoury cashew cream cheese
3 h 10 min
Cashew cheddar cheese
3 h 10 min
Plant-based parmesan
5 min
Cashew sour cream
10 min
Tofu scramble
25 min
Spiced carrot porridge
25 min
Macadamia and hemp milk (Post-natal)
2 h 5 min