Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de cebolla roja en octavos
- 40 g de aceite de oliva virgen extra y un chorrito más para servir
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 400 g de caldo de pollo
- 100 g de nata líquida
- 2 cucharadas de cebolla frita crujiente
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 656 kJ / 157 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 13.3 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 293.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40min
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Crema de puerro con parmesano
45min
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25min
Crema de apio
40min
Crema de zanahoria y espárragos con almendras
30min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40min
Sopa de pimiento rojo y calabacín
30min
Crema de calabaza y jengibre con anacardos
35min
Crema de pepino y aguacate
5min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30min