Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 - 500 g de filetes de corvina sin piel ni espinas
- 2 pellizcos de sal
- 80 g de zumo de lima
- 1 cebolla roja en cuartos
- 100 g de pimiento amarillo en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 6 - 8 ramitas de cilantro fresco
- 1 chorrito de aceite de girasol
-
1
chile verde fresco en rodajas finas
lub 1 chile rojo fresco en rodajas finas - 4 rodajas de lima
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 683 kJ / 163 kcal
- Białko
- 25.8 g
- Węglowodany
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.
Blinis con tartar de salmón
1 Std. 20 Min
Ceviche de bacalao
20 Min
Tiradito de lubina nikkei
15 Min
Tiradito de lubina
15 Min
Tartar de buey
10 Min
Ceviche de pulpo
10 Min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20 Min
Ceviche de lubina y langostinos con maíz y batata
1 Std.
Ceviche de salmón
10 Min
Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi
30 Min
Causa limeña de atún
1 Std. 20 Min