Ceviche de corvina

Ceviche de corvina

4.1 35 rating
Przygotowanie 10 godz.
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 raciones

Składniki

  • 400 - 500 g de filetes de corvina sin piel ni espinas
  • 2 pellizcos de sal
  • 80 g de zumo de lima
  • 1 cebolla roja en cuartos
  • 100 g de pimiento amarillo en trozos
  • 100 g de pimiento rojo en trozos
  • 6 - 8 ramitas cilantro fresco
  • 1 chorrito aceite de girasol
  • 1 chile verde fresco en rodajas finas
    1 chile rojo fresco, en rodajas finas
  • 4 rodajas de lima

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 25.8 g
Kalorie 683 kJ / 163 kcal
Tłuszcz 2.7 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 8.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...