Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g de lait entier
- 80 g de jus de citron fraîchement pressé et filtré
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 732.2 kJ / 175 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 14.1 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.3 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 114.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry en poudre
15min
Sauté de légumes aux oeufs et riz (Hestan Cue™)
40 min
Fromage frais à tartiner
15h 20min
Pain aux oignons
5h 30min
Scones raisin et citron au lait fermenté
3h 10min
Pâtes fraîches jaunes
1h
Panisses marseillaises
3h
Primo sale (fromage italien)
14 Std.
Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM6)
2h
Pain aux olives
3 Std. 40 Min
Pâtes fraîches sans œufs
1 godz. 35 min
Pains vapeur
2 Std. 35 Min