Urządzenia i Akcesoria
Ricotta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 16 godz. 15 min
700 g
Składniki
-
2000 g de lait entier
-
80 g de jus de citron fraîchement pressé et filtré
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
732.2 kJ /
175 kcal
Białko
9.3 g
Węglowodany
14.1 g
Tłuszcz
9.3 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Błonnik
0.1 g
Sód
114.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°25
47 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Pain au levain
8 godz.
Pain au levain
17 godz.
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1 godz. 40 min
Pâtes fraîches sans oeufs
1 godz. 35 min
Yaourt au soja (végétalien)
12 godz. 20 min
Liqueur de café
40 min
Mini panettone
6 godz. 40 min
Fougasse au romarin
3 godz. 25 min
Pain au levain biologique
5 godz. 5 min
Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail
3 godz. 15 min
Petits pains suédois
16 godz.
Mon pain de campagne maison
4 godz. 40 min