Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 375 g d'eau minérale
- 100 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 500 g de farine T 80, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 100 g de noix de pécan
- 50 g de raisins secs
- eau (1 bol)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 749 kJ / 176 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Confiture pêche et verveine
1h 5min
Sorbet marbré au yaourt, abricot et sésame caramélisé
8h 40min
Confiture d’amélanches
35min
Confiture de myrtilles
1u. 45min
Sauce caramel au café
45min
Confiture fraise-gingembre
1h 10min
Petits pains aux fruits
3 godz. 5 min
Confiture fraise et sureau
9 Std. 15 Min
Confiture d’abricots
45min
Confiture figue et vanille
40min
Confiture de framboises
1h 5min