Pains longs noix de pécan et raisins
TM6 TM5 TM31

Pains longs noix de pécan et raisins

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 375 g d'eau minérale
  • 100 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 500 g de farine T 80, et un peu pour fariner
  • 10 g de sel
  • 100 g de noix de pécan
  • 50 g de raisins secs
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
749 kJ / 176 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
37 g
Tłuszcz
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy