Pains longs noix de pécan et raisins

Pains longs noix de pécan et raisins

4.0 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
12 portions

Składniki

  • 375 g d'eau minérale
  • 100 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 500 g de farine T 80, et un peu pour fariner
  • 10 g de sel
  • 100 g de noix de pécan
  • 50 g de raisins secs
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 176 kcal / 749 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...