Urządzenia i Akcesoria
Mustard Green Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
shallots70 g
-
garlic cloves5
-
dried shrimp soaked to soften20 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in slices5
-
cooking oil40 g
-
Chinese mustard green trimmed500 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce30 g
-
10 g mushroom seasoning powderchicken stock powder10 g
-
water500 g
-
white pepper powder1 pinch
-
roasted pork belly (siew yoke) cut in pieces (1 cm)200 g
-
parboiled basmati rice rinsed500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
642 mg
Białko
21 g
Kalorie
2063 kJ /
493 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Long Bean Rice
1 godz. 10 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Mapo tofu
15 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Yam Rice
45 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.