Urządzenia i Akcesoria
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
yam beans (sengkuang) peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube500 g
-
carrots peeled100 g
-
cabbage cut in wedges that fit into wide feeder tube100 g
-
garlic cloves20 g
-
shallots30 g
-
vegetable oil20 g
-
Chinese dried mushrooms soaked until soft and shredded30 g
-
shredded dried cuttlefish rinsed20 g
-
chicken breast fillets skinless, cut in strips (3-5 mm)100 g
-
oyster sauce adjust to taste20 g
-
light soy sauce adjust to taste40 - 50 g
-
mushroom seasoning powderhomemade chicken stock paste (see tips)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
494 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Sesame Crème
10 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Shallot Oil
25 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25 godz. 10 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Teochew Seafood Porridge
45 min