![Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish) Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/79f610bf348f8dac12717134259d619b/Derivates/ec940b8dbda455d48e5a7d5cb02d6b6940e8b291.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g yam beans (sengkuang), peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube
- 100 g carrots, peeled
- 100 g cabbage, cut in wedges that fit into wide feeder tube
- 20 g garlic cloves
- 30 g shallots
- 20 g vegetable oil
- 30 g Chinese dried mushrooms, soaked until soft and shredded
- 20 g shredded dried cuttlefish, rinsed
- 100 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (3-5 mm)
- 20 g oyster sauce, adjust to taste
- 40 - 50 g light soy sauce, adjust to taste
-
1
tsp homemade chicken stock paste (see tips)
lub mushroom seasoning powder - 1 pinch white pepper powder
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 494 kJ / 118 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20p
Stir fried broccoli with carrot
15 min
Sesame Crème
10p
Homemade Soy Milk
35 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Hakka Yam Abacus
20p
Dried Shrimp Sambal
55 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Hand Ripped Cabbage
20p