Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
TM6

Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 500 g yam beans (sengkuang), peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube
  • 100 g carrots, peeled
  • 100 g cabbage, cut in wedges that fit into wide feeder tube
  • 20 g garlic cloves
  • 30 g shallots
  • 20 g vegetable oil
  • 30 g Chinese dried mushrooms, soaked until soft and shredded
  • 20 g shredded dried cuttlefish, rinsed
  • 100 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (3-5 mm)
  • 20 g oyster sauce, adjust to taste
  • 40 - 50 g light soy sauce, adjust to taste
  • 1 tsp homemade chicken stock paste (see tips)
    lub mushroom seasoning powder
  • 1 pinch white pepper powder

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
494 kJ / 118 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy